Radio Esplanaden 106.6 mhz

Pingstkyrkan Vetlandas Närradiokanal

Kort om kanalen...

Radio Esplanaden är en närradiokanal som sänder  från Vetlanda på småländska höglandet. Kanalen drivs idéelt av Pingstkyrkans medlemmar. Vårt mål är att nå människor med de goda nyheterna om Jesus. 

Radiointresserad?

Är du intresserad av att göra intressanta radioprogram som kan leda människor till Jesus så är du välkommen att kontakta oss med idéer eller färdigt material för sändning på Radio Esplanaden. Gör du kristen musik är du välkommen att skicka din skiva till oss så vi kan spela dina sånger när möjlighet ges. 

Om Radio Esplanaden

Kanalen drivs av Pingstkyrkan i Vetlanda. Vi sänder olika sorters kristna program via närradio i Vetlandaområdet men snart även via webben. Du kan lyssna på önskesånger, förbönsprogram och andra program med kristen inriktning.

Medverkar i programmen är medlemmar i församlingar som har ett intresse för att nå folk med de goda nyheterna om Jesus via närradion.

Vi tror att genom etern kan människor som inte brukar gå till kyrkan få en chans att lyssna på möten, undervisning och få förbön. Att vi spelar kristen musik är för många uppskattat och välsignat.

Vi är mycket öppna för förslag om hur kanalen kan bli bättre och ge mer för dig.

Är du intresserad av att arbeta med radio kontakta oss så kan vi prata mer om hur du kan göra dina idéer till en verklighet. Har du färdiga program att sända och de har en kristen inriktning kontakta oss nu direkt!

Är du kristen artist har du chansen att få dina skivor spelade på kanalen. Skicka oss din skiva så kontaktar vi dig med mer information.

Allt arbete med Radio Esplanaden görs av medlemmar som har tid över och vill göra något för Jesus genom radio.

Lyssna online!

Klicka här när sändningarna är igång så kan du lyssna också: Webbradio

Kontaktinformation

Norra Esplanaden 3 

574 31 Vetlanda


Telefon: 0383-18015 

Tisd-Fred. 09.00-12.00


E-post: kontakt (a) radioesplanaden.se